Trainingen (gezondheid)

Binnen het sociaal team Gorinchem vinden er regelmatig (groeps)trainingen plaats. Deze vindt u ook terug op de agenda wanneer ze gegeven gaan worden. Ze zijn ingedeeld op onderwerp of leeftijd. Zie onderstaand een weergave van de trainingen.

Training Opkomen voor Jezelf!

Voor wie: 

Voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar uit Gorinchem die willen leren beter voor zichzelf op te komen in verschillende situaties.

Doel: 

Nieuw gedrag en vaardigheden aanleren en sterker worden in verschillende situaties. Bijvoorbeeld luisteren, contact maken (“praatje maken”), nee zeggen, grenzen stellen, reëel denken, feedback en complimenten geven/ontvangen, goed reageren op manipulatief gedrag. Hierdoor ontwikkelt u meer zelfvertrouwen.

Verder belangrijk om te weten: 

Het is een doorlopende groep en de samenstelling van de groep wisselt gedurende de training. U volgt zoveel bijeenkomsten als u nodig heeft. Deelname is gratis.

Praktische informatie:

  • Wanneer: één keer in de twee weken op maandagavond van 19.00 – 21.00 uur
  • Waar: Spijksedijk 28 in Gorinchem
  • Aanmelding en info: trainer Suzanne Visser, 06-50747205, suzanne.visser@stgorinchem.nl

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties